Tamariki is een groene kinderopvanglocatie in de wijk Bargeres in Emmen. Bij ons kunnen kinderen in een veilige en ongedwongen sfeer leren, spelen, ontwikkelen en elkaar ontmoeten.  

Over ons

We noemen onszelf een groene kinderopvang. We hebben niet alleen een prachtige buitenspeellocatie, we bieden ook gezonde voeding aan.

Bij Tamariki creëren we een uitdagende, gestructureerde en sfeervolle omgeving waarin kinderen op een prettige manier samen kunnen leren en zich kunnen ontwikkelen.

Waar staan we voor?

Het kind staat bij ons centraal. Met name de veiligheid van het kind is voor ons een belangrijk aspect. We zijn van mening dat een veilig gevoel namelijk ruimte biedt voor ontwikkeling. Ons team van professioneel pedagogisch medewerkers zorgt daarvoor.
Met volop mogelijkheden om te spelen, ontdekken en deel te nemen aan sport- en spelactiviteiten, streeft Tamariki naar een ontspannen en vertrouwde omgeving voor alle kinderen.

Ons aanbod

Tamariki biedt een breed scala aan kinderopvangmogelijkheden: kinderdagopvang, voorschool (peuteropvang) en buitenschoolse opvang (BSO). Ons kindcentrum zorgt voor een doorgaande leerlijn en continuïteit voor kinderen van 0 tot 12 jaar, met goede samenwerking en communicatie tussen onze opvang en de diverse scholen.

We maken gebruik van een VVE-programma, waarbij gestructureerde activiteiten worden aangeboden om de ontwikkeling van peuters en kleuters te stimuleren. Naast taalontwikkeling besteden we aandacht aan rekenvaardigheid, motoriek, sociale vaardigheden en normen en waarden. We willen de kinderen graag een solide basis bieden voor een succesvolle toekomst.