Op de Willibrordschool bieden we meerdere vormen van kinderopvang aan: peuteropvang en buitenschoolse opvang. Hieronder vind je daar meer informatie over. We werken volgens de richtlijnen van de gezonde kinderopvang. Dit betekent dat we bewust omgaan met voeding, beweging en de natuur. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter het is. Ze hebben daar tenslotte de rest van hun leven profijt van.

Peuteropvang

Binnen de Willibrordschool is peuteropvang gevestigd. Kinderen van 2 tot 4 jaar kunnen zich bij ons ontwikkelen op een speelse manier. Ze leren spelen met leeftijdsgenootjes in een veilige omgeving. Doordat de peuteropvang in de school gevestigd is, is de overgang naar groep 1 minder groot. De kinderen kennen de school en de omgeving immers al.

Onze vaste medewerkers op de peuteropvang zijn Anke Schoenmaker en Lois de Vroome.

Activiteiten

Met behulp van de VVE programma’s Uk&Puk worden activiteiten gestructureerd aangeboden en bestrijken de gehele brede ontwikkeling van de peuters. Naast de stimulering in de taalontwikkeling wordt er met behulp van leuke spellen en activiteiten aandacht besteed aan de rekenvaardigheid, motoriek, sociale vaardigheden en normen en waarden.

Openingstijden

Maandag, woensdag en donderdag geopend van 8.30 tot 14.00 uur.
Gesloten tijdens vakantie en officiële feestdagen.

GGD-rapport

Wil je weten hoe onze peuteropvang door de GGD wordt beoordeeld, klik hier.

Buitenschoolse opvang

De Willibrordschool heeft ook een buitenschoolse opvang (BSO). De BSO is er voor kinderen van 4 t/m13 jaar en vindt plaats voor en na schooltijd. Ook in de vakanties en op studiedagen biedt de BSO opvang aan kinderen.

De nadruk van de BSO ligt op ontspanning. Kinderen gaan immers de hele dag al naar school. Zodra de kinderen op de BSO komen, krijgen ze alle tijd om te spelen met leeftijdsgenootjes, zelfstandig een activiteit te ondernemen of juist uit te rusten.

Onze vaste medewerker op de BSO is Sandra van der Kraats.

Activiteiten

Uiteraard worden er op de BSO ook leuke activiteiten aangeboden. Op een ongedwongen manier besteden we veel aandacht aan sport, spel, maar ook creatieve vakken zoals koken. Dat doen we met behulp van het programma Doenkids. Die bestrijken het gehele terrein van de ontwikkeling van kinderen en zijn gericht op alle leeftijdsfasen.

Openingstijden

  • Voor schooltijd vanaf 07:00 uur tot 08:30 uur.
  • Na schooltijd tot 18:00 uur.
  • Tijdens studie- en margedagen van 07:00-18:00 uur.
  • Tijdens schoolvakanties van 07:00-18:00 uur.
  • 52 weken per jaar, uitgesloten van officiële feestdagen.

GGD-rapport

Wil je weten hoe onze buitenschoolse opvang door de GGD wordt beoordeeld, klik hier.

Pedagogisch beleid

Ben je benieuwd naar ons pedagogisch beleid, klik dan op het document hieronder.

Tarieven en contracten

Benieuwd naar onze tarieven en contracten? Klik hier voor meer informatie. 

 

Algemene voorwaarden

Op al onze locaties zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier voor meer informatie.