Naast onderwijs, bieden we op De Banier ook voorschool (peuteropvang) aan. Hieronder meer informatie daarover. Op de voorschool werken we volgens de richtlijnen van de gezonde kinderopvang. Dit betekent dat we bewust omgaan met voeding, beweging en de natuur. Want hoe eerder kinderen gezond gedrag aanleren, hoe beter het is. Ze hebben daar tenslotte de rest van hun leven profijt van.
Tevens zijn wij aangesloten bij Bewegen met Nijntje. Een beweegprogramma vanuit de KNGU die jonge kinderen op een gevarieerde manier spelenderwijs laat bewegen

Voorschool

Binnen De Banier is voorschool of peuteropvang gevestigd. Kinderen van 2,5 tot 4 jaar kunnen zich bij ons op een speelse manier ontwikkelen. Ze leren spelen met leeftijdsgenootjes in een veilige omgeving. Doordat de voorschool in de school gevestigd is, is de overgang naar groep 1 minder groot. De kinderen kennen de school en de omgeving immers al, en daarmee creëren we een doorgaande ontwikkellijn.
Onze vaste medewerkers op de voorschool zijn: Juf Ria en Juf Iris.

Activiteiten
Met behulp van het VVE-programma Uk&Puk worden activiteiten gestructureerd aangeboden en bestrijken de gehele brede ontwikkeling van de peuters. Naast de stimulering in de taalontwikkeling wordt er met behulp van leuke spellen en activiteiten aandacht besteed aan de rekenvaardigheid, motoriek, sociale vaardigheden en normen en waarden.

Openingstijden

  • Maandag: 8.15-14.15 uur
  • Woensdag: 8.15-12.15 uur
  • Donderdag: 8.15-14.15 uur
    Gesloten tijdens vakanties en officiële feestdagen.

GGD-rapport
Wil je weten hoe onze voorschool door de GGD wordt beoordeeld, klik hier.

Pedagogisch beleid

Ben je benieuwd naar ons pedagogisch beleid, klik dan op het document hieronder.

Tarieven en contracten

Benieuwd naar onze tarieven en contracten? Klik hier.

Algemene voorwaarden

Op al onze locaties zijn onderstaande algemene voorwaarden van toepassing. Klik hier.