Kinderdagverblijf

0 tot 4 jaar

Baby Peuter
Kaart laden
    Zoek naar een locatie bij jou in de buurt via je postcode. Of bekijk het locatie overzicht

Leuk dat je interesse hebt in ons kinderdagverblijf, dé plek waar kinderen t/m 4 jaar terecht kunnen. Er is altijd wel een locatie bij jou in de buurt.

Vaste gezichten

Op ons kinderdagverblijf worden kinderen van 10 weken tot 4 jaar opgevangen in kleine verticale groepen (verschillende leeftijden bij elkaar). Op de groepen wordt gewerkt met ‘vaste gezichten’. Dit houdt in dat er vaste medewerkers zijn op vaste dagen.
Onze kinderdagverblijf locaties zijn 52 weken per jaar, op doordeweekse dagen geopend van 06.30 uur ’s ochtends tot 18:30 uur ‘s avonds.

Ontdekken en ontwikkelen

Het kinderdagverblijf biedt verschillende activiteitenprogramma’s waar de kinderen aan kunnen deelnemen. Omdat kinderen allemaal in hun eigen fase van ontwikkeling zitten, wordt er op een kinderdagverblijf vanzelfsprekend gekeken naar de persoonlijke behoefte van het kind. Het dagritme stemmen we af met u als ouder. En er is volop ruimte om zichzelf te ontwikkelen en nieuwe dingen te ontdekken, zowel binnen als buiten. Het belangrijkste is dat de kinderen verblijven in een ongedwongen, veilige en vertrouwde omgeving.

Ik wil graag meer informatie