Werken bij

Wil jij werken in het basisonderwijs (PO) of de kinderopvang? Hier vind je alle vacatures van onze locaties. Primenius heeft 36 locaties verspreid door Groningen en Drenthe. Bij ons zijn mogelijkheden vanzelfsprekend en we vinden het belangrijk dat medewerkers zich thuis voelen en gewaardeerd. Het kind staat bij ons te allen tijde centraal. We gaan met respect met elkaar om en doen waar we goed in zijn.

  • werken bij de brummelbos
  • werken bij de banier
  • werken bij pastoor middelkoop
  • werken bij sint henricusschool
  • Werken bij de pork

Talentenprogramma

Studenten die nu de PABO volgen, kunnen naast hun studie deelnemen aan ons talentenprogramma. Het is een unieke manier het optimale uit jezelf te halen. Wij hebben voor jou de stageplekken en na je studie ben je van een baan gegarandeerd. Als jij gepersonaliseerd leren ziet als de toekomst, neem dan deel aan ons programma!
Lees meer

Scholing

Onze medewerkers hebben de keuze uit een ruim aanbod met studiemogelijkheden, omdat we van mening zijn dat investeren in onze mensen de beste kwaliteitsimpuls is voor goed onderwijs.

Stage

We zijn regelmatig op zoek naar stagiaires voor onze scholen en kinderopvanglocaties. Behalve dat we je een fijne en interessante werkomgeving bieden, is er ook veel ruimte voor je persoonlijke leerdoelen. Lees meer

Mobiliteit

Een afwisseling van taken, werkomgeving of loopbaanperspectief zorgt niet alleen voor een bredere inzetbaarheid van onze medewerkers, en daarmee de kwaliteit van het onderwijs, maar ook voor meer werkplezier.

Vervangingspool

Heb jij interesse in een baan in het onderwijs, maar ben je beperkt inzetbaar? Geen probleem. In samenwerking met SLIM personeelsbemiddeling hebben we een flexpool, een database met invalleerkrachten. Kijk op www.slim-online.nl en stel jezelf beschikbaar als invaller op één van onze scholen!

Begeleiding op maat

Wij vinden de gezondheid en het welbevinden van onze werknemers belangrijk. In overleg met je leidinggevende kunnen we maatwerk leveren als het gaat om coaching, begeleiding en ontwikkeling.

Open sollicitatie

Stel dat we geen vacature hebben die bij jou past, dan kun je ons altijd een bericht sturen. Uiteraard verwachten we wel dat je beschikt over vakinhoudelijke, didactische en pedagogische kennis. Stuur ons een bericht met wat je zoekt en in welke regio je inzetbaar bent:  personeelszaken@primenius.nl.