Primenius kinderopvang

Ons aanbod & tarieven 2024

Wij bieden diverse vormen kinderopvang aan op 22 locaties in Groningen en Drenthe. Klik op een van onderstaande onderwerpen voor meer informatie er over.

Opvang in dagdelen

Voor de kinderdagopvang en BSO vakantieopvang zijn de dagdelen van 07.00 tot 12.30 uur en van 12.30 tot 18.00 uur. Minimale afname is 2 dagdelen per week.

Voor de BSO geldt voor de voorschoolse opvang (VSO) 07.00 tot 08.30 uur (1,5 uur) en voor de naschoolse opvang (NSO): einde schooltijd tot 18.00 uur (1 middag). Minimale afname is 1 dagdeel per week.

Let op: de openingstijden van onze locaties verschillen. Hieronder een overzicht van onze locaties en openingstijden.


Contracten

We hebben contracten voor vaste dagdelen per week.

  • Voor de kinderdagopvang kan een contract afgesloten worden voor 40, 48 of 52 weken. Klik hier voor meer informatie daarover;
  • Voor de peuteropvang (of voorschool) zijn er contracten op basis van 8 uur per week reguliere peuteropvang en 16 uur per week voor voor- en vroegschoolse educatie (VVE). Tijdens de schoolvakanties is er geen peuteropvang/voorschool. Klik hier als u meer wilt weten over de peuteropvang;
  • Voor de buitenschoolse opvang (BSO), waar voor- en naschoolse opvang (VSO/NSO) onder vallen, geldt een contract van 40 schoolweken. Daarin kan één dagdeel of meerdere worden afgesloten. Klik hier voor meer informatie daarover.

Spelregels

Voor de diverse vormen van opvang gelden tevens een aantal spelregels:

Tarieven

Voor 2023 zijn de tarieven voor de vaste contracten hetzelfde gebleven ten opzichte van 2022. Voor de flexibele contracten geldt een stijging van 10%. Kijk voor meer info onder ‘contracten’ (zie hier boven).

Rekentool

Om te zien wat de kinderopvang u daadwerkelijk gaat kosten, kunt u de rekentool gebruiken. Wanneer u in deze tool uw gegevens met betrekking tot het inkomen invult, dan verschijnt vrijwel onmiddellijk het bedrag dat u netto betaalt voor de kinderopvang.

Vragen?

Heeft u vragen over ons productaanbod, de tarieven of het (nieuwe) contract dat u van ons heeft ontvangen, kijkt u dan ook eens bij onze veel gestelde vragen. Vindt u hier niet het gewenste antwoord, dan kunt u uiteraard een e-mail sturen naar contracten@primenius.nl of neem telefonisch contract met ons op via 0597 676 955.