Pedagogisch medewerker

Pedagoog Tante Tamariki

Jij wilt meer weten over onze pedagogisch medewerkers of misschien ben je zelf pedagogisch medewerker (in opleiding). Hoe dan ook kun je op deze pagina meer informatie erover vinden.

Veiligheid en vertrouwen

De pedagogisch medewerker ziet zichzelf als mede-opvoeder van het kind. We zijn oprecht geïnteresseerd in u en uw kind en willen graag met een professionele en liefdevolle aanpak een opvang realiseren dat aansluit bij uw wensen. Vertrouwen en veiligheid staan daarbij voorop.

Onze medewerkers willen graag het beste in het kind naar boven halen waarin zoveel mogelijk rekening wordt gehouden met de persoonlijke ontwikkelbehoefte. Met onze enthousiasme en creativiteit zorgen we voor een gezellige, warme en leerzame opvang.

Werken bij

Wij zijn een inspirerende werkgever in het onderwijs en kinderopvang. Bij ons zijn mogelijkheden vanzelfsprekend. We vinden het belangrijk dat werknemers zich thuis voelen in een werkomgeving waarin er sprake is van onderlinge gelijkwaardigheid. Daarnaast moeten werknemers datgene kunnen doen waar ze goed in zijn.

Contact