Stagiair

Stagiair

Ben jij het talent waar wij naar op zoek zijn? Welkom, en wat leuk dat je interesse hebt in een stage op een van onze locaties!

Primenius biedt onderwijs en kinderopvang van hoogwaardige kwaliteit, gericht op de toekomst van het kind. We maken kinderen nieuwsgierig en stimuleren ze om op ontdekking te gaan. Onze leerkrachten en pedagogisch medewerkers bieden goede ondersteuning, zodat de kinderen keuzes kunnen maken die passen bij hun talent, ambitie en behoefte.

We zijn regelmatig op zoek naar stagiaires voor onze scholen en kinderopvanglocaties. Benieuwd naar onze locaties? Klik dan hier. Er is altijd wel een bij jou in de buurt.
Als stagiair bij Primenius leer je niet alleen je vak in de praktijk beter kennen, je ontwikkelt ook vaardigheden waarmee je een belangrijke bijdrage levert aan de toekomst van de kinderen.

Opleidingstraject voor meesters en juffen

Voor studenten van de pabo, onderwijsassistenten en pedagogisch educatieve professionals, is er een verdiepend opleidingstraject. Je kunt dan naast je reguliere opleiding extra ondersteuning krijgen van onze opleiders. Denk aan themabijeenkomsten en individuele coachingsgesprekken. Daarmee ontwikkel je kennis, vaardigheden en een houding die horen bij kwalitatief hoogwaardig en eigentijds onderwijs. Bovendien ben je bij ons verzekerd van een stageplek!

Stagelopen in de kinderopvang

Tijdens je studie tot pedagogisch medewerker begeleiden wij je graag. Behalve dat we je een fijne en interessante werkomgeving bieden, is er ook veel ruimte voor je persoonlijke leerdoelen met een individuele begeleider. Afhankelijk van het aantal dagdelen, ontvang je een stagevergoeding van maximaal 180 euro per maand en na je stage kun je mogelijk direct aan de slag op een van onze locaties. Wil je weten op welke kinderopvanglocaties we op dit moment stageplekken beschikbaar hebben, klik dan hier.